Daniel Holten er klar for andre EM-runde

Rallycross

Daniel Holten er nå klar for den andre EM-runden i rallyross som går i helgen under den norske VM-runden i rallycross på Lånke ved Stjørdal.

– Har kjørt på Lånke flere ganger tidligere både i Super 1600 og Supercar-klassen, og har bra med erfaring fra banen. Det er nok godt å ta med seg, men jeg tror ikke det betyr så alt for mye siden Ford Fiestaen som jeg kjører i Touringcar er en helt annen bil å kjøre og blir kjørt på en litt annen måte. En liten fordel er det nok likevel, sier Daniel Holten, som så langt er fornøyd med sesongen selv om EM-åpninga i Belgia ble en nedtur.
– Under NM-runden forrige helg viste vi igjen at vi har farten inne, siden vi etter omgangene  stod med to bestetider. Så ble det bom i finalen. Håper vi har hellet med oss denne gangen slik at sluttresultatet kan bli bedre.

I forkant av NM-runden på Momarken var bilen en tur til motorbyggeren Trond Stensbøl i Kongsvinger, og han kunne konstatere at motoren manglet noen hestekrefter i forhold til det som var i fjor.
– Etter løpet tok vi ut motoren og den er nå hos motorbyggeren for sjekk, og jeg håper han finner ut av dette slik at vi kan være best mulig forberedt til EM-runden på Lånke, slutter Daniel Holten.

Resultat frå første EM-runde: http://www.fiaworldrallycross.com/result/touringcar/bel/2018