Anders Grøndal kan kapre NM-gullet i Rally med full klaff på lørdag

Rally

Aurskog – Høland Rally som går lørdag den 2.juni er årets 5. NM runde og Anders Grøndal og kartleser Roger Eilertsen kan kapre NM gullet i teamets Ford Fiesta R5 Valvoline før den siste og 6. NM runden senere i høst. Men da må gutta gjøre jobben sin og komme foran alle de som ligger på plassene bak i NM sammendraget. Det er i første rekke Oddbjørn Røed i Ford Fiesta R5, Runar Pedersen i Subaru Impreza Sti og Christian August Selmer i Ford Fiesta R5.

Før sesongen hadde teamet tre klare mål og det var seier i rally NM, seier i bakke NM og å vinne Rally Sørland totalt. Rally Sørland er i boks, og det ser bra ut både i rally og bakke NM.

Så i Aurskog – Høland rally vil gutta kjøre taktisk og kun tenke NM da dette er viktigst. En plassering helt på topp vil i tilfelle bare være en bonus. Løpet er 240 km langt og det 82 km fordelt på 12 fartsetapper. Det er lagt inn en service  som er på Bliksrud industri område på Bjørkelangen. Start og mål er ved Kjelle skole. Det går det for øvrig en fartsetappe nær sentrum som blir kjørt to ganger.

Det er hele 90 biler til start i NM runden som arrangeres av NMK Aurskog – Høland som har 50 års jubileum.

VI OPPFORDRER PUBLIKUM TIL Å VÆRE FLINKE OG IKKE RØYKE ELLER BRUKE ENGANGSGRILL UTE VED ETAPPENE. DET ER EKSTREM STOR BRANNFARE!

Det blir live sendinger fra løpet på www.skruvatrallyradio.no og resultater, informasjon og kart på www.ahrally.no