Oskar Sandberg har signert under på fabrikksføreravtale med Toyota Motorsport!

Baneracing

Oskar Sandberg kjører i år 10-13 Mai 24 timmers løpet på Nürburgring.
Han vant i 2017 24 timmers løpet i Dubai og 24 timmers løpet på Nürburgring sammen med det tyske teamet Sorg Rennsport.

I 2018 har Oskar oppgradert til Porsche i den Tyske langdistanse serien VLN, og har bevist i de første løpene at han hører hjemme i front her også.

24 timmeren på Nürburgring vil i 2018 bli spesiell, Oskar blir fabrikkfører for Toyota Motorsport, og skal konkurere i Klassen SP3 (2,0l uten turbo) i en GT86 utviklingsbil.

» Kontraktens varighet er fra 1. Mai til 31. Mai, men dette er veldig viktig skritt i min karriere. Jeg har fått en fot innom en bilfabrikant som planlegger fremtiden innen motorsport. Internasjonale GT3 eller GT4 klassen med Toyota er ikke langt unna.» Sier en veldig fornøyd Oskar.

»Vi har fulgt mye med, og har mange navn på våre lister, men Oskar har bevist gang på gang at han tilhører toppen av resultatlistene. I tillegg har han mye 24 timmers erfaring og har tross sin unge alder vunnet flere av dem. Vi gleder oss til å ha Oskar Sandberg med på teamet for 2018’s version av 24 timmeren på Nürburgring. Vi planlegger fremtiden og vi skal ikke se bortifra at Oskar blir å se flere ganger i Toyota Motorsport uniform» Sier Jörg Martin, sjef for Toyota Motorsport (oversatt fra Tysk)

Oskar er i full gang med forbredelsene,
‚Alt er nytt, team, bil og førere. Jeg skal dele bilen med 3 tyskere og vi alle må bli kjent med hverandre. Heldigvis så er ikke dette første 24 timmeren jeg kjører så jeg drar nok litt nytte av det ‘ Sier Oskar avsluttende.

Første trening starter 10. mai klokken 13 og løpet starter 12. mai klokken 15:30 og løpet kan følges live på nettet.

Legg igjen en kommentar