Snartemo med R5 debut på Sørlandet

Rally
Snartemo debutere med R5 bil under årets utgave av Rally Sørland. Med innleid bil fra Pontus Tidemand Racing ønsker teamet å måle seg med de beste.

Etter NM gull i 2017 i klassen for eldre 4wd biler har det vært stille rundt Team Snartemo Rallysport. Vintersesongen ble ofret til fordel for noe nytt og spennende.

Med to NM gull på rad var Snartemo nå klar for større utfordringer. Det ble gjort noen forsøk på å få til en NM satsing i den gjeveste klassen, men dette lot seg dessverre ikke gjøre allerede for 2018.

Gull Evo’en fra 2017 ble solgt før vintersesongen, noe som gjorde at planene for 2018 sesongen dermed måtte justeres. Ønske om å prøve seg i R5 bil har vært såpass stor, slik at dette ble fokus for denne sesongen.

Rally Sørland er hjemmeløpet til Søren, og dermed et naturlig valg for debut med en slik bil. Flere løsninger vdr leie av bil ble vurdert, men valget falt til slutt på Skoda Fabia R5 fra Pontus Tidemand Racing.

Rally Sørland kjøres lørdag 05.05.2018. Start, service og mål samt to publikumsetapper kjøres på Sørlandets Travpark i umiddelbar nærhet av Dyreparken. Mere info om løpet finnes på www.rallysorland.no

Legg igjen en kommentar