Klasseseier til Tom Kristian Lien i Hurumsprinten

Lagret under Nyheter, Rally

Rally

Det ble klasseseier til Tom Kristian Lien i Hurumsprinten, som ble arrangert i strålende vårvær på lørdag. Løpet besto av en etappe som ble kjørt tre ganger. Det var god rallystemning og mye publikum langs løypa.

Som kartleser hadde Lien denne gang med seg yngstedatteren Hedda, på 14 år. Dette var hennes rallydebut, og hun skjøttet jobben som kartleser utmerket.

Eldstedatter Thea fylte 18 år forrige tirsdag, og fikk førerkort samme dag. Hun stilte i Hurumsprinten for første gang i seniorklassen med teamets Ford Fiesta R1. Også hun hadde ny kartleser, 17 år gamle Anita Hvambsahl (datter av Liens konkurrent Mads Peder Hvambsahl) fra Kongsberg. Også her fungerte samarbeidet perfekt, og tross liten motoreffekt endte de på en total 47. plass av 80 startende.

Løpets totalvinner ble drammenseren Anders Grøndahl i sin Ford Fiesta R5.

Neste løp for teamet nå er Rally Sørland 5. mai.

Da er det NM-runde, og Tom Kristian stiller med sin Golf Kitcar med Trond-Håvard Østheim i kartleserstolen.

Foto: GA Photography

 

Post en kommentar

You must be logged in to post a comment.