Østberg klar for nye WRC løp med Citröen Racing

Rally

Citröen Racing annonserer i dag at Mads Østberg vil være en del av det offisielle teamet for Rally Portugal og Rally Sardinia.

«Det er utrolig godt å være tilbake, og jeg gleder meg stort til å kjøre WRC rally igjen, forteller Mads. Jeg drar allerede i morgen for å treffe teamet i Portugal hvor vi skal ha en to dagers test for å forberede oss. Dette er to grusløp som passer meg bra, og ambisjonen er å gjøre gode løp og bygge på den positive erfaringen fra Rally Sverige hvor vi viste bra tempo etter minimum med forberedelser».

Østberg har også flere spennende rally prosjekter for 2018 sesongen, men venter litt før han avslører det. «Nå er det fullt fokus på disse to løpene, så regner jeg med at jeg vil komme med flere nyheter i løpet av et par uker», avslutter han.

Foto: Citröen Media Racing

Legg igjen en kommentar