Oskar Sandberg tar i 2018 nye steg innen Nürburgring historien

2018-49Baneracing

Nesbuen fra Vormsund har de siste årene jobbet med sitt mål innen motorsporten, og har etablert seg ett navn innen Tysk motorsport. Oskar har kjørt racing serien VLN med BMW de 4 siste årene med innhopp i Porsche.

I 2018 skal Nesbuen kjøre Porsche på full tid, med 9 løp på kalenderen. „Jeg er veldig fornøyd med å få sjangsen til å vise hva jeg kan i en Porsche her nede på ‚Ringen‘, jeg har kjørt noen løp tidligere i bilmerket Porsche, men nå skal jeg kjøre på fulltid! Jeg skal utnytte denne muligheten til å vise at jeg er en til å satse på, og jeg vet at mitt navn står på viktige lister.“

Oskar skal kjøre en Porsche Cayman GT4 Cup bil, dvs alle bilene er 100% like.

385 HK og 1300KG og har en rundetid på VLN banen på 8 min og 45 sek, det betyr at Oskar, som har banerekorden i en mindre BMW vil kjøre 1 min fortere på 24 kilometer.

Første løp går nå på Lørdag 24.03, og vil bli ett av de viktigste høydepunktene i hans karriere.