Pressemelding fra Team NZ

2018-27Baneracing

Team NZ er klar for siste runde i Asian Le Mans Serien 2017/2018. Det siste 4 timers løpet vil gå på Sepang International Circuit kommende søndag, 4 februar. Det forrige løpet i Asian Le Mans serien gikk på Chang International Circuit i Thailand. Dette var et 6 timers løp. Dette var nok et godt løp for oss i denne sesongen i GT Cup klassen. Vi tok første plass, andre året på rad.

De vanlige bak rattet var Graeme Dowsett og John Curran, og i tillegg for dette løpet kjørte Will Bamber i vår #77 Porsche 997 GT3 Cup bil. Nå er det tur for Sepang løpet. I fjor endte vi på andre plass, og vi håper at vi ender totalt på første plass. John Curran kan dessverre ikke kjøre denne helgen, så det blir Graeme Dowsett og Will Bamber som vil kjøre.

Denne helgen vil være spesiell for oss, siden vi vil velkomme vår nye sponsor: MG Insulation & Marine Services. De vil bringe Deres VIP gjester fra hele verden til banen. Deres gjester vil få “hot laps” i vår #77 Porsche. Slik at gjestene får en følelse hvordan det er å være i bilen under løpet. Team NZ vil denne helgen bli støttet av følgende bedrifter: Completion Products, MG Insulation & Marine Services, Asia Pacific Spiral, Motosure, Pioneer Consultants and Nam Aik. Vår nye sponsor MG Insulation and Marine Services Pte Ltd er leverandør av kryogenisk isolasjon reperasjoner, med kunder fra hele verden. Selskapet ble tidligere startet med nordmenn på eiersiden.

Kommende helg vil 4 timers Asian Le Mans løpet starte med trening på fredag den 2 februar. Treningen vil fortsette på lørdagen, samt kvalifisering på lørdag ettermiddag. På søndag vil 4 timers løpet starte klokken 13.00 lokal tid, og planlagt avsluttet klokken 17.00. Graeme Dowsett: “Jeg ser fram mot dette 4 timers løpet på Sepang. Dessverre kan ikke min faste partner John Curran være med, så jeg vil ha med meg Will Bamber for dette løpet. Det vil bli et utfordrene race med tanken på de høye tempraturene. Vi vil ha mange gjester fra MG Insulation & Marine services, som vi gi oss mye support. Og vi ser fram imot å ønske dem velkommen, Jeg håper at vi kan levere gode resultatet samtidig som vi vil ha det morsomt”. Will Bamber: “Jeg hadde en veldig god opplevelse med teamet under forrige løp i Buriram, og ser fram mot dette siste løpet for sesongen.

Meget synd at John Curran ikke kan være med, så dette vil være en utfordring med vår første 2 driver line up for dette løpet. Men vi er klare for denne utfordringen”. Greg Gilberg, Direktør, MG Insulation & Marine Services: “Vi ser fram mot å være partner med Team NZ Motorsport for denne runden av Asian Le Mans Series på Sepang. Team NZ’s suksess gjennom lagarbeid gjennspeiler MG’s vei å arbeidene sammen med våre kunder. Dette er en kjerneverdiene i vår arbeids metodikk. Denne type energi og glede som vi får ut av dette samarbeidet, vil også komme våre kunder tilgode for våre kunder i Asia og resten av verden. Vi ser frem mot en spennende race weekend – Go Team NZ!”.