Pressemelding fra Team Lienbuss Motorsport før Sigdalsrally 2018

2018-7Rally

Førstkommende lørdag dras årets Rally-NM i gang med det tradisjonsrike Sigdalsrally. Det er perfekte forhold for vinterrally i skogen om dagen, med mye snø, høye brøytekanter, og skikkelig issåle i veien, så alt skulle ligge til rette for et flott rally. Det stiller også noen skikkelige «kanoner» til start. Både Henning Solberg, VM-fører Mads Østberg, og Anders Grøndal vil være med å kjempe om de gjeveste plassene på lørdag. Østberg stiller sågar med bilen han brukte i VM i fjor, en spektakulær Ford Focus WRC 17, og må nok sies å være storfavoritt til seieren.

Team Lienbuss Motorsport stiller med hele tre biler i sesongåpningen; -Tom Kristian Lien med kartleser Trond-Håvard Østheim i VW Golf Kitcar i klasse 1, Thea Turvoll Lien med kartleser og mamma Hege Turvoll Lien i Ford Fiesta R1 i klasse 20, og sjefsmekaniker Bjørn Maurtvedt med Gaute Hofton i høyrestolen i Ford Escort RS2000, også i klasse 11.

Tom Kristian har gått tilbake til sin Golf som han tok sølv med i NM for to år siden, etter et år med mye trøbbel og lite suksess i fjor i en Mitsubishi Lancer Evo 9.

«Det skal bli godt å kjøre Golf’en igjen. Det er en skikkelig fabrikksbil som er laget for å kjøres hardt med og tåle litt juling, mens Evo’en virket for spinkel på mange måter, og gikk i stykker gang på gang. Jeg har imidlertid hatt en del dårlige opplevelser i Sigdalsrally de siste åra, så i år håper jeg vi kan komme oss i mål med et bra resultat, slik at vi slipper å komme dårlig ut fra start i kampen om årets gjeveste medaljer i NM»-sier Lien.

Møt opp i skogene i og rundt Sigdal på lørdag, og opplev vinterrally på sitt beste!