Maktdemonstrasjon av Ullevålseter på dagens etappe

Lagret under Nyheter, Rally

2018-3Rally (MC)

Pål Anders Ullevålseter hadde masse frustrasjon som måtte ut under dagens etappe, og ga full gass fra start. Det resulterte i seier på dagens 5 etappe av Africa Race.

Gårsdagen var en helsvart dag for Pål Anders Ullevålseter som måtte bryte løpet. Det resulterte i en smertefull tidsstraff. Ullevålseter har falt helt ned til 18. plass sammenlagt. Men, i dag var han klart best og vant han med hele 4 minutter på sammenlagtsleder Paolo Ceci. Luis Miguel Oliveira kom på tredjeplass 19 minutter bak.

– Jeg var kjempefrustrert i går, så idag følte jeg virkelig for å gi ekstra gass. I tillegg er det veldig motiverende å starte sist. Målet blir jo å kjøre forbi så mange som mulig. Den følelsen man får når alt går etter planen er jo veldig deilig. Ja, det føles godt å vinne! Jeg trengte den boosten etter dagen i går!

Ullevålseter startet sist i løpet og kjørte forbi nesten alle, det var kun fire førere foran han ved målgang.

Kristian Felix Jensen er den eneste av nordmennene som fremdeles har en mulighet for en topp plassering. Idag så det lovende ut, han kjørte svært bra under midten av løpet og lå langt oppe på listene. Men så kjørte han 35 minutter i feil retning og kom ut av kurs. Jensen endte idag på en 12. plass og har klatret opp på sammenlagtslisten. Han ligger nå på 10. plass.

Det er Ullevålseter svært fornøyd med.

I morgen er det hviledag. Da får førerne hvilt ut og nullstilt etter mange lange dager på sete.

Foto: Alessio Corradino

Comments are closed.