Sammenlagtledelsen glapp for Ullevålseter

2018-2Rally (MC)

Fartsetappen idag var på 40mil, og gikk langs en fjellkjede på svingete og steinete veier, navigasjonen var svært utfordrende.

Ullevålseter på sin side har sitt sterkeste kort i ørkensand. På samme etappe på denne tiden i fjor hadde Pål Anders et uhell og ødela sykkelen som gjorde at han tapte mye tid. Men idag gikk det langt bedre.

Portugisiske Luis Miguel Oliveira var det ingenting å gjøre med, i dag kjørte han raskest av alle og vant etappen foran Paolo Ceci, Pål Anders Ullevålseter kom på tredjeplass.

I sammendraget leder nå Paolo Ceci med 2 minutter og 29 sekunder foran Pål Anders Ullevålseter.

(NB! Tidene kan bli justert, da Pål Anders ble stoppet av en militærpatrulje underveis i løpet på et tidspunkt han ledet, og kan få tilbake den tapte tiden)

– Det var som å kjøre 40 mil langs ei steinrøys, veldig krevende og ganske kjedelig. Men jeg er glad jeg holdt meg på sykkelen, at den er hel og jeg er hel. Når jeg tenker på hvordan denne etappen gikk i fjor så er jeg veldig glad for nettopp det. Vi kjørte feil mange ganger, navigasjonen var vanskelig.

Etter en tøff dag i går, har Kristian Felix Jensen og Marius Helmersen klatret i sammendraget. Selv om de ligger et langt stykke bak teten, er det fortsatt mulighet for avasement.

Jensen ligger på 11. plass 03:04:38 bak, og Helmersen på plassen bak 03:08:36.

Foto: Alessio Corradino