Trøblete helg for Daniel Holten

September-2017-9Rallycross

Etter fire problemfrie NM-runder for Daniel Holten ble det de tekniske feilene som kom i sentrum under den femte runden på Flisa i helgen. Til slutt ble han nummer fem i løpet og mistet ledelsen i sammendraget.

Det startet med en smell i starten i første omgang som gjorde at Daniel Holten måtte bryte omgangen.

– Vi fikk bilen klar igjen til andre omgang der jeg greidde en fjerde tid, men i tredje begynte bilen å gå på tre sylindrer og jeg måtte ned på ei syvende tid, forklarer Daniel, som dermed var ferdig med lørdagens kjøring.

I den fjerde og siste omgangen søndag greidde han ei tredje tid, og var dermed klar for det beste startsporet i B-finalen. Han kom seg greit videre til A-finalen.

– Fra bakerste rekke i A-finalen kom jeg meg ut som nummer fire, men etter hvert mistet jeg bensintrykket og falt ned til femte plass som jeg ble til slutt. Ett dårlig løp for meg med uhell som jeg ikke får gjort noe med.

Ett løp står nå igjen i NM-serien, i Skien 23.-24. september. Med resultatet i helgen mistet Daniel ledelsen i sammendraget og ligger nå tre poeng bak Ben-Philip Gundersen.

– Er fremdeles med i gullkampen, så er håpet at alle problemene vi hadde denne helga snur til noe positivt i finalen da alt skal avgjøres, slutter Daniel.

Uoffisiell NM-stilling etter fem av seks rundar:

1 Ben-Philip Gundersen, KNA Solør Motorsport, 153

2 Daniel Holten, NMK Vikedal, 150

3 Erik Svartås, KNA Varna, 139

4 Kenneth Johansen, NMK Vikedal, 94

5 Jan Emil Wilsberg, KNA Kongsvinger, 93

6 Robin Bakke Andresen, NMK Trøgstad, 85

Foto: Holten Media