Ny pallplass for Oskar Sandberg

Lagret under Baneracing, Nyheter

August-2017-32Baneracing

I helgen var det klart igjen for VLN löp pä Nürburgring i Tyskland.

Det er 2 mäneder siden sist VLN löp, sä motivasjonen var pä topp for ä gjenta suksessen fra VLN 2, der Oskar vant sin klasse.

Denne helgen(19.08) var det tid for en VLN highlight, med 6 timmers löp i stedet for kun 4 timer som er normalt. Oskar fikk i tillegg en extra utfordring denne helgen da han skulle kjöre 2 biler i samme löp.

BMW er det Oskar kjörer mest pä Nurburgring, denne gangen var det en BMW E90 325i(röd og hvit) og en BMW M235i Cup bil(fruit2go lakkering). Begge fra teamet Sorg Rennsport, da Oskar fungerer som förste förer i teamet blir han ofte brukt til ä toppe bilene for ä fä ett bedre resultat.

Denne helgen var det ett forferdelig racing vär pä Nordschleife, veldig vekslene vär og u heldig med dekk valg, da Oskar og teamet valgte slicks(törr värsdekk) litt for tidlig, da det begynte med store nedbyger kun 10 minutter etterpä.

Oskar og teamet holdt motet oppe og kom i mäl etter 6 timer pä en 4. plass med BMW e90 325i bilen og en ny podiumsplass med 3. plass i BMW M235i cup bilen.

»Jeg er fornöyd med egen innsats da jeg kjörte oss opp i ledelse i begge bilene, men dessverre hadde vi i dag ikke lykken med oss. Väret her nede er ustabilt, regn pä den ene siden av banen og tört andre steder.

3. plassen er ett godt resultat da dette var min förste VLN innsats i BMW M235i cup bilen, der jeg virkelig viste at jeg har tempoet til de beste!» Sier Oskar etter premieutdelingen lördag kveld.

Comments are closed.