Anders Grøndal gleder seg til Rally Konsmo

August-2017-25Rally

Anders Grøndal og kartleser Roger Eilertsen gleder seg til NM runden Rally Konsmo i teamets Ford Fiesta R5 Valvoline. Anders og Roger vant Rally Konsmo i 2016 og Anders har også flere seire i dette rally både med WRC og gr N bil. Han har faktisk vunnet Rally Konsmo hver gang han har kjørt løpet. Målet er å klare dette nok en gang.

Men konkurransen i årets Rally NM er beintøff. Før Rally Aurskog – Høland ledet Anders og Roger NM sammen med Eyvind Brynildsen og Ole Chr Veiby. Som kjent rullet Anders og Roger på løpets nest siste etappe og falt ned til 4.plass i NM sammendraget. At nivået er høyt vises ved at Ole Chr Veiby har vunnet WRC 2 klassen i rally VM, vunnet løp i asiatisk mesterskap og har vel så stor konkurranse i NM. Både Eyvind, Ole Chr, Frank Tore Larsen og Anders bør ha tempo som kan holde til seier.

Sist Anders og Roger kjørte endte det altså med en ganske heftig rulling i stor fart da bakdiffen låste seg. Men heldigvis traff de hverken trær, steiner eller fjellvegg. Bilen er testet og vi satser på at både bil og gutta er klare for tøff NM fight.

Rally Konsmo starter lørdag kl 13.00 i Konsmo på Sørlandet.