Etter 1,5 år med samarbeid har Mads og Ola bestemt at de vil skille lag

Juli-2017-13Rally

Teamsjef Morten Østberg sier følgende:

«Dette er en teamavgjørelse. Det har vært noen utfordringer i forholdet mellom Mads og Ola den siste tiden. På dette nivået må alt fungere optimalt mellom fører og kartleser, vi må ta hensyn for hva som er best for laget, og da ble dette løsningen.

Men vi jobber ut en permanent løsning vil Mads benytte Torstein Eriksen i Rally Finland, og Patrik Barth i Rally Tyskland, begge kartlesere som er tilknyttet Adapta-systemet. Vi kjenner begge godt, og er trygge på at de vil løse sine oppgaver på en god måte.

-Ola vil fortsette i Adapta Motorsport. Vi arbeider med forskjellige planer separat fra Mads’ program, hvor Olas erfaring og kompetanse vil bli benyttet, avslutter Morten Østberg.