Viktig runde på Dokka for Daniel Holten

Juni-2017-27Rallycross

Etter to NM-runder i rallycross er Daniel Holten i ledelse i sammendraget i sin klasse, og nå håper han at han kan sommerpause på toppen av lista også etter den viktige tredjerunden som går på Dokka til helgen.

To runder og to pallplasser er status for Daniel Holten etter at to NM-runder i rallycross er unnagjort, sist gikk han helt til topps hjemme på Vikedal Motorbane. I sammendraget er han seks poeng foran Erik Svartås som ligger på andre.

– Håpet nå er at jeg greier å holde frem denne positive trenden også på Dokka. Dette er en bane jeg liker meg godt på, og i fjor hadde jeg tre bestetider der og kunne nok vunnet det løpet om ikke bilen hadde stoppet i finalen, sier Daniel, som nå, sammen med teamet, har hatt en skikkelig gjennomgang av Ford Fiestaen foran dette løpet.

– Hjulopphenget både fremme og bak får en god sjekk, slik et vi er sikre på at alt er i topp stand.

Som tidligere har Daniel Holten fokus på å få opp god fart i de innledende omgangene, slik at han er inne blant de fire beste som går direkte til A-finalen.

– Skal jeg være med å kjempe i toppen sammenlagt er det viktig å være der, slik at jeg kan sikre meg mest mulig poeng i hvert løp. Etter løpet på Dokka er det sommerpause for NM rallycrossen, og målet er et nytt godt resultat slik at jeg fremdeles er i ledelse når vi går inn i ferien.

Foto: Rune Johannesen