Skuffende helg for Simon Syversen

Mai-2017-46Rallycross

Simon Syversen hadde en skuffende helg under årets andre runde i RX2 Internationel Series. Løpet som gikk på ærverdige Lydden Hill i England ble ikke helt ikke helt som planlagt for den talentfulle føreren fra Hamar.

«Det ble en skuffende helg for vår del. Det starta veldig bra på treninga, hvor vi var 3 raskest, men jeg klarte dessverre ikke å følge opp det i kvalifiseringen etterpå. Jeg hadde litt marginer imot, pluss at jeg var litt for ivrig i den andre omgangen.»

I tillegg var Simon Syversen involvert i en smell i den siste omgangen, da han skulle passere en bil med problemer. Han stod dermed som nummer 12 før semifinalen.

I semifinalen kjørte han veldig bra, men det var begrenset hvor mye han kunne gjøre da han startet bakerst. Syversen endte til slutt på en 5 plass i semifinalen etter å ha kjørt seg opp en plass.
«Vi drar herfra langt fra motløse. Selv om det ikke gikk helt som planlagt i helga, har jeg fått vist at jeg har tempo inne. Så nå retter vi fokus mot neste runde hvor vi skal ha revansje.»
Neste runde arrangeres på hjemmebane i Norge. Den går om to uker på Lånkebanen utenfor Trondheim.