Pressemelding fra Simon Syversen før England

Mai-2017-39Rallycross

Årets andre runde i RX2 International Series arrangeres i helgen på legendariske Lydden Hill i England. Banen hvor rallycross startet for 50 år siden. Til start står Simon Syversen, klar for revansje, etter en skuffende start på sesongen.

«Det første løpet i Belgia gikk ikke helt som planlagt. Vi fikk ikke kjørt den siste omgangen på grunn av tekniske problemer, og mistet dermed muligheten for finale. Så vi har en stor jobb å gjøre for å ta igjen det tapte.»

Sammen med 16 andre førere skal Simon Syversen sloss om seieren på det som blir den siste VM runden på Lydden Hill før hele sirkuset flytter seg til Englands nasjonalanlegg, Silverstone i 2018.

«Konkurransen i år er veldig hard noe vi merket allerede i Belgia. Men jeg føler jeg har hatt en bra utvikling gjennom vinteren. I tillegg passer denne banen meg veldig bra. Så målet er selvfølgelig en pallplass.»

Løpet sendes på NRK1 søndag 15.00