Frode Alhaug fikk Bilsportforbundets fortjenstmedalje

Mai-2017-13Bilsport

Frode Alhaug (68) fra Hamar og KNA Vålerbanen er tildelt Norges Bilsportforbunds fortjenstmedalje i gull.

Alhaug gikk av som president under Bilsportforbundets årsmøte på mandag denne uken. Han har sittet i NBFs styre siden 2009, de siste fire årene som president. Han fikk overrakt fortjenstmedaljen av sin etterfølger, Per Madsen.

Frode Alhaug er fortsatt leder av forbundets Racingseksjon. Der har han vært medlem siden 2006 og leder siden 2011. Ved siden av sine verv i forbundet er Alhaug også aktiv fører på høyt nivå i GT-klassen på racingbanen. Han er norsk mester to ganger og stiller til start i årets første NM-runde på Vålerbanen førstkommende helg.

NBFs fortjenstmedalje i gull er norsk bilsports høyeste utmerkelse.

Bildet: Nyvalgt president i Norges Bilsportforbund Per Madsen (t.v.) overrakte avtroppende president Frode Alhaug forbundets fortjenstmedalje i gull.