Daniel Holten fikk en fantastisk start

Mai-2017-11Rallycross

Daniel Holten fikk en andre plass under NM-åpningen i rallycross i helgen. Nå ser han frem til andre runde som går hjemme på Vikedal Motorbane første helgen i juni.

– Første NM-runde unnagjort, og det ble en fantastisk start for meg på Gardermoen. I fjor måtte jeg bryte i finalen på denne banen, i utgangspunktet en bane jeg ikke liker meg så godt på. Derfor var andreplassen over all forventning, sier Daniel Holten, som måtte slite med dårlige starter gjennom hele helgen.

– Kom ikke godt ut i starten, men rundetidene var gode, og jeg greidde å kjøre meg opp gjennom heatene. I finalen kom jeg sist ut fra start, tok alternativsporet tidlig og kjørte meg opp gjennom feltet, og endte altså på en flott andre plass. Må få gratulere Lars Øivind Enerberg med seieren og Ben-Philip Gundersen med tredjeplassen. Lars Øivind var det ingenting å gjøre med.

Daniel takker teamet og sponsorene for hjelp og støtte.

– Håper jeg gjennom dette har greidd å gi dem noe tilbake, sier han, og legger til at nå ser han frem mot neste runde som går hjemme på Vikedal Motorbane 3.-4. juni

– Det blir stas å få NM bortover her, og jeg lover å hevde meg enda bedre i toppen da.

Foto: Rune Johannesen