Jan Trygve Braaten klar for Nordisk Mesterskap Offshore 3C

29-september-1BBåtracing

Jan Trygve Braaten fra Tvedestrand er nå på vei mot Östhammar, Sverige, for å delta i Nordisk Mesterskap i Offshore 3C førstkommende lørdag. Dette blir det siste racet i årets sesong og det er forventet 12 båter til start i klassen 3C.

Braaten har så langt hatt en fantastisk sesong hvor han kan ta med seg tittelen Verdensmester og Norgesmester i klassen, samt en 3. plass fra EM.

«Sesongen har så langt vært over alle forventing og jeg har oppnådd det viktigste målet med å bli Verdensmester, men jeg har ikke tenkt til å sette meg ned å hvile av den grunn, sier Jan Trygve. Når det først er et mesterskap og jeg stiller til start er det kun seier som teller. Jeg har i helgen vært ute i Tvedestrandsfjorden og testet ut nye propeller og oppsett på båten som har gitt meg mange svar før lørdagens race. Jeg er klar og skal gjøre alt jeg kan for å ta med meg nok en tittel hjem, avslutter Braaten».

Jan Trygve Braaten stiller til start med co-pilot Emma Linnèa Carlsson. Carlsson var med da Braaten ble Verdensmester tidligere i sommer så det er et godt team som stiller til start. Emma Linnèa har lang erfaring som so-pilot i Sverige og kjenner den Svenske skjærgården godt så alt skal ligge til rette for en god plassering.

Legg igjen en kommentar