«Injection» i sommer

Injectionlogo1-150Motorsport på TV

Vi går inn i ferietid også for bilsporten, men ”Injection” kommer med tre nyproduserte programmer på Viasat Sport de to første ukene i juli.

NM RALLYCROSS OG NEZ RALLYCROSS – MOMARKEN

Program 384 og 385. Sending onsdag 3. juli kl. 17.30 og 18.00, med reprise søndag 7. juli kl. 17.30 og 18.00.

Den tredje NM-runden i Rallycross og FIA NEZ Championship (Nord-Europeisk mesterskap), som ble kjørt samme helg på Momarken.

NM-runden ble til dels dramatisk med flere store crasher og tøff kjemping i finalene. Dette gikk spesielt ut over Anders Hansen (VW Polo) og Christian Sandmo (Citroên Xsara), som begge står i fare for å få sesongen avbrutt etter crasher og store materielle skader på sine biler. Trond Marthinsen (Citroën Saxo), Lars Øyvind Enerberg (Ford Fiesta) og Herbjørn Haug (Mercedes) ble vinnere i henholdsvis klasse 1, 2 og 3.

NEZ-løpet dagen etter ble ikke fullt så dramatisk og her her var det Ernestas Staponkus (VW Polo) fra Litauen, samt Christian Sandmo (Opel Kadett) og Terje Morstad (BMW M3) som triumferte.

NORGESCUP GOKART – SIGDAL

Program 386. Sending onsdag 10. juli kl. 18.00 og reprise lørdag 13. juli kl. 16.30.

Det ble flere spennende finaler i Norgescupen i Gokart på Sigdal Motorsenter. Spesielt gjaldt dette i Jr60-klassen, der Tobias Nyberg slo Dennis Hauger med 2 tusendeler, noe som i distanse tilsvarer ca. 4,5 cm! De to klubbkameratene fra NMK Trøgstad visste ikke da de kom i mål hvem som hadde vunnet.

Arrangørklubben NMK Modum og Sigdal tok to seire ved henholdsvis Glenn Rumohr Granum i Formel Yamaha og Glenn Andre Fossen i Rotax. Øvrige vinnere var Michael Arnestad i Cadetti, Ole Martin Næss i Mini, Dennis Persen i KF3, Cedric Fonn Skåre i KF2 og Steffen Engelberg Lundanes i KZ2.

I Uke 29 og 30 blir det reprisesendinger, før ”Injection” er tilbake etter ferien med nyproduserte programmer fra Uke 31.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no