Emil Antonsen klar for Junior Team Norway

Emil Antonsen klar for Junior Team Norway
Emil Antonsen klar for Junior Team Norway

Karting

Det meste går i medvind for gokartføreren Emil Antonsen fra Stokke i Vestfold om dagen, og forrige uke fikk han tilbudet fra Norges Bilsportforbund om å bli med i Junior Team Norway etter meget gode resultater på et høyt internasjonalt nivå de foregående sesongene, og også i år. Et team som består av de 11 største talentene Norge har å by på uansett motorsportsgren. Andre medlemmer av Junior Team Norway er blant annet Dennis Olsen, Andreas Bakkerud og Steve Røkland, og nå også Emil Antonsen.

-Førerne i Junior Team Norway er plukket ut på bakgrunn av oppnådde resultater, men også ut fra holdninger og atferd. De vil bli forbilder for en rekke yngre utøvere og det er viktig at vi lærer dem å være dette ansvaret bevisst, sier Nils P. Hellum som er leder av styringsgruppen for NBFs talentutvikling.

Emil er veldig klar på at dette kommer til å være med å hjelpe han helt mot toppen, og gleder seg virkelig til å ta fatt på utfordringen. -Det er en enorm sjanse å få, det er bare 10 stykker før meg som har fått muligheten til å være med. Det hele blir mere profesjonelt, og det er veldig moro. Jeg kjenner de fleste av de andre teammedlemmene, og jeg gleder meg til å møte de igjen, forteller Emil.

Emil er for øyeblikket i Belgia for å kjøre siste runde av Europamesterskapet i Gokart, hvor han har med seg en fjerdeplass fra den første runden og meget gode forutsetninger for et godt resultat totalt.