Pressemelding fra Sandmo Motorsport

27-april-1-250BBakkeløp

Johny hadde lyst til å teste seg selv etter skaden han hadde i fjor sommer. Da var det bare å finne fram den gode gamle Opel Kadetten. Det er jo en bil som har gått ut på dato for mange for år siden. Men den henger likevel med alle de nye bilene som har kommet i klassen. Johny har ikke sittet i en løpsbil på et helt år, så det var en del rattrust, og han trengte å kjøre litt for å få opp tempo igjen. Han ble jo Norgesmester her i fjor.

Lørdag startet det med 6. plass i første omgang. Andre omgang ble det 3. plass. Tredje omgang ble det 2. plass. I finalen ble det bare 7. plass. Det er et stygt parti inn til unnarennet til bakken, hvor det blir noen lange hopp. Johny landet på fronten med bilen og den fikk store skader. Bilen ble vanskelig å kjøre,men han kom til mål. Her var det mange som fikk ødelagt bilene og løpet. Lørdag kveld ble det mye retting av bil, samtidig som vi feiret Johnys 49-års dag.

I første omgang på søndagens løp, røk reima til servostyringen. I andre omgang ble det en stygg ulyd i girkassa, og han valgte å bryte løpet for ikke å ødelegge girkassen helt. Dette var følgeskader etter lørdagens skade. Da er en lang lenke brutt. Johny har tatt medaljer i NM, tyve år på rad, hvert år. I år blir det ingen medalje. Han skal være med Lise-Marie og Christian ut i Europe for å kjøre Rallycross.

Neste løp for Sandmo Motorsport blir EM runden i Rallycross i Belgia.

Legg igjen en kommentar