Seier og NM-ledelse til Tom Kristian Lien

25-april-3-250Bakkeløp

Tom Kristian Lien gasset inn til fem omgangsseiere, finaleseier på søndag og tredjeplass i finaleomgangen på lørdag i sin klasse i helgens to første NM-runder i bakkeløp som ble arrangert i Vikersundbakken i helgen. I sammendraget leder Lien med 50 poeng, mens Jarle Lippert, i BMW M3, har 37 poeng. På tredjeplass i sammendraget finner vi Ståle Braseth, også han i BMW M3, med 34 poeng.

-Bakkeløp er en spennende og intens konkurranseform, der man må være topp skjerpet og på hugget hele veien. Konkurransen er hard, og en liten feil som koster noen tidels sekund kan være forskjellen mellom første og tredjeplass, slik jeg fikk erfare i finaleomgangen på lørdag, sier Lien.

I dag gjorde jeg imidlertid svært lite feil, og van altså alle omgangene, inkludert finaleomgangen, noe jeg selvsagt er veldig fornøyd med. Med seier også i forrige helgs Hurumsprinten vil jeg virkelig si jeg har hatt en knallstart på sommersesongen, sier Lien fornøyd. Bilen er like hel etter helgens løp, så nå skal den bare få en liten service før vi drar til sørover på torsdag for å delta i neste NM-runde i rally; – Rally Sørland. Da skal vi gasse videre og håpe at vi kan fortsette den positive trenden og forhåpentligvis være blant de tre beste. Det må bli målsettingen!

Det ble nok en gang arrangert et vellykket arrangement i Vikersundbakken, og Team Lienbuss Motorsport vil benytte anledningen til å takke alle de frivillige som stiller opp!

Legg igjen en kommentar