Jevne prestasjoner i EM i Enduro

Enduro-010416-1Enduro

Siste helgen i påsken ble det kjørt andre runde i EM i Enduro i Brioude, Frankrike. Det norske landslaget møtte utfordrende forhold i Frankrike som gjorde det vanskelig å kjøre fort.

Lørdag kjørte Alexander inn til en 14. Plass som gir poeng til sammendraget. Han var imidlertid uheldig og krasjet under søndagens løp, men kjørte likevel inn til en 17. Plass. Kevin Burud og Christian Presterud hadde sin beste dag på søndag der de begge kjørte inn til poengplasseringer med henholdsvis 13. Og 15. Plass.

Landslagstrener Pål Anders Ullevålseter er stolt over at teamet fungerer. – Gutta kjører 7,5 timer hver dag, og det kan være en utfordring å få de praktiske tingene på plass rundt transportetappene. Et av målene for i år er å få logistikken til å flyte, og jeg er stolt over at dette fungerer, og at gutta kommer i mål.

Neste EM runde for landslaget er i Ogre, Latvia 30-31 juli.

Fra venstre: Kevin Burud, Christian Presterud, Alexander Nyberg. (Foto: Norges Motorsportforbund)

Legg igjen en kommentar