Første fartsetappe av Africa ECO Race er avlyst grunnet forsinkelser

UllevalseterAR-3-250Rally (MC)

Den 36 timer lange turen fra Frankrike til Nador i Marokko ble lengre enn forventet. Førerne skulle ha vært i land kl 06.00 idag morges men var 3,5 timer forsinket. Etter planen skulle Pål Anders ha startet kl 07.30 men slik ble det ikke. Første spesialprøve ble avlyst og han måtte derfor kjøre 6 mil langs landeveien og direkte til depoet.

Kriger for en god sak

I morge venter den første fartsprøven, 310km lang med åpent, fritt ørkenlandskap og noen sandyner. Pål Anders Ullevålseter er førstemann ut.

På telefonen forteller Pål Anders om et godt fungerende team og en optimal sykkel som går bra. Intrumenter og utstyr har blitt sjekket og er riktig justert, det er bare seg selv han er litt stresset over. Han har ikke kjørt et ørkenrally på et drøyt år og er rusten. Han sier at målet er å slappe av og komme inn i rytmen, ha det moro. Men bak denne ønskede roen ligger ønsket om å bidra til en skole i Dakar, gi barna der en fremtid. Han kriger for en god sak denne gangen.

For hver etappeseier han vinner, vil sponsorer sette mer penger inn til Foundation Fabrizio Meoni, som er skoleprosjektet i Dakar som Pål Anders samler inn penger til. Dette vil nok bidra til økt motivasjon hos Pål Anders. Til nå har han samlet inn over 5000 euro, noe han er strålende fornøyd med.

Arkivfoto: Alain Rossignol

Legg igjen en kommentar