”Injection”, onsdag 28.oktober

Viasat-logo-2-250Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” på Viasat Sport (program 461) vises onsdag 28. oktober kl. 18.00 med reprise søndag 1. november kl. 14.30. Dette er innholdet i programmet:

BILSPORTALENTET

Bilsporttalentet er motorsportens største og viktigste talentkonkurranse, som i år ble arrangert for åttende gang i regi av Norges Bilsportforbund. Fem finalekandidater møttes til en krevende finale over to dager på Vålerbanen, der de ble testet i fem forskjellige kjøreøvelser, en fysisk test og presentasjon for juryen. Vinneren mottar en premie til en verdi på hele 300 000 kroner, men dette offentliggjøres først på Norges Bilsportforbunds premiegalla 5. desember på Gardermoen.

SPRINTRACE – OSLO MOTORSHOW

Med rundt 40 000 besøkende ble Oslo Motorshow på Lillestrøm en stor suksess og tilskuerne kunne også glede seg over frisk bilsport i form av et sprintrace mellom utstillingshallene. Her ble det kjørt klasser for Shortcar, Crosskart, Rally- og rallycrossbiler. Jacob Lyseng i crosskart 125, Lars Morten Berntsen (Opel Kadett) i rally 2WD og Frode Leirhol (VW Wankel) var tre av klassevinnerne som bød på stor underholdning.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no samt Norges Bilsportforbunds portal www.bilsportkanalen.no