Aleksander Bjørnstad gjorde rent bord på Finnskogen

Aleksander Bjørnstad gjorde rent bord på Finnskogen
Aleksander Bjørnstad gjorde rent bord på Finnskogen

Crosskart

Denne helgen ble 2.runde i NM, første runde i NEZ mesterskapet samt 4.runde i Sprintcupen i crosskart kjørt på Finnskogbanen. Det var over hundre startende fra 6 forskjellige nasjoner, noe som beviser at sporten er i sterk vekst. Som vanlig ble det mange tøffe fighter og mye flott kjøring. For lederen av NM i 125ccm-klassen Aleksander Bjørnstad(13) ble helgen en stor suksess.

Tøff konkurranse i innledende omganger

Aleksander skulle stå i startspor 3 i A-finalen, etter at han hadde kjørt inn til 2 heatseiere og en andre plass i innledende omganger. I andre omgang ble jeg frakjørt av Ola Nore jr. som kjørte meget fort, sier Bjørnstad. Etter de innledende omgangene var det kun omtale Nore jr. og Jacob Lyseng som stod med full pott.

Dro starten i A-finalen

Da starten i A-finalen gikk, traff Bjørnstad perfekt og gi rett i tett. Etter jevn og god kjøring i finalen kunne Stangeekspressen nok engang innkassere seieren. Så langt har sesongen gått over all forventning, sier en meget glad Aleksander. Jeg gleder meg alt til først kommende helg da vi reiser til Danmark for å forsvare ledelsen i NEZ mesterskapet. Danmark blir en ny opplevelse, der har jeg ikke kjørt før, så det blir spennende å prøve noe nytt, sier Hamar-føreren.

Leder alle mesterskap

Etter en kanon sesongåpning leder Aleksander alle mesterskapene han deltar i (NM,SM og NEZ). Selvfølgelig vil jeg prøve å vinne alle mesterskapene, men jeg vet det kommer til å bli knall tøft. Det er mange i klassen som kjører veldig fort, så jeg må være veldig konsentrert og gjøre gode forberedelser, sier Bjørnstad.