To nordmenn på topp 3 sammenlagt i Extreme Enduro

IMG_5402_Livredd_C-BergMotocross

Etter helgens tredje runde i Extreme Enduro ligger de norske utøverne i toppen før siste og avgjørende runde. Anders Becker Johansen ligger som nr. 2, Andre Woll Larsen ligger som nr. 3 og Martin Hovin ligger som nr. 9.

– Vi startet landslaget i Enduro i februar 2014, resultatmessig ligger vi langt foran landslagets målsetningsplan. Resultatene nå kommer av at vi reiser ut og deltar på internasjonale løp. Dette gir guttene raskere utvikling samtidlig som at de ser at det er mulig å hevde seg i toppen internasjonalt. Dette gir ekstra motivasjon.

Tredje runde i Extreme Enduro 24. juli, Ørebro – Sverige

Under helgens tredje runde ble Anders Becker Johansen nr. 5, Andre Woll Larsen nr. 8, Marius Helmersen nr. 11 og Martin Hovin nr. 12.

Den 10 km lange løypen var svært utfordrene, de måtte forsere store dumperdekk, steinrøyser i oppoverbakke, store hopp samt mange nesten umenneskelige hindringer som arragjøren hadde lagd. Vinneren var svensken Joackim Ljundgren som tilbakela hele 6 runder i løpet av de obligatoriske 4 timenen som førerene hadde på seg. Imponerende av svensken.

– De norske utøverne kjempet hardt og gjorde en fantastisk innsats, jeg er veldig stolt over gutta.

Vil vi få en Norsk europamester?

Neste runde går i Tyskland 13. oktober. Dette er finalen, og europamestertittelen utdeles. Denne tittelen kan en nordmann kapre.

– Det er fullt mulig for en av de å bli europamester, men de må nullstille og holde fokuset oppe samt gi alt. Dette blir veldig spennende!

Foto:: Christian Berg/Livredd.info