”Injection” onsdag 26. juni

Injectionlogo1-150
Motorsport på TV

Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” (program 383) vises på Viasat Sport onsdag 26. juni kl.18.00, med reprise lørdag 29.juni kl. 11.15. Dette er innholdet i programmet:

• NM ASFALTRACING – RUNDE 5/6 – RUDSKOGEN

Med forsterkning fra danske racingklasser ble det fantastiske startfelt da NM i Asfaltracing ble avholdt på Rudskogen Motorpark.

I GT4 var de danske gjesteførerne best i det 28 biler sterke startfeltet med sine mer modifiserte biler, men kampen om NM-poengene ble spennende. Andre Linder (Honda Integra) og Arild Riise (Volvo S60) ble henholdsvis nr. 1 og 2 i begge løp, men fighten om 3.plassene ble et bikkjeslagsmål mellom Frode Egeland (Mini Cooper), Arnfinn Johansen (Honda Civic), Tore Christensen (Mitsubishi) og Heidi Frydenhaug (Renault Clio).

30 fullblods sportsbiler utgjorde et utrolig startfelte i GT1/2. Christer Gislerud (Stealth) vant begge løpene og satte ny banerekord, men han kjørte utenfor NM-konkurranse. Wiggo Dalmo (Ferrari 458) og Vidar Frogner (Porsche 911) tok hver sin seier i NM-sammenheng.

I Seven Racing startet Oscar Andre Sandberg bakerst i feltet, men kjørte seg raskt opp til ledelse og vant foran Jørn Martin Aalerud og Audun Njøs.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no