Emil Heyerdahl til topps i Landsmesterskapet

Emil-Heyerdahl-4-250Karting

Denne helgen ble Landsmesterskapet i Gokart kjørt på Varna Kart ring i Østfold. Emil Heyerdahl fra Løken, som representerer Junior Team Norway (junior Landslaget) stilte til start i klassen KF3, med førere fra 13 til 15 år, og var startfeltets yngste deltager.

Unggutten viste ingen respekt for de andre i feltet, og etter at tekniske problemer på tidskvalifiseringen var reparert, kunne Emil Vinne 1 omgang, 2 omgang, 3 omgang, Pre finale og finalen!

Dette er Emil første seier i KFJ klassen, og da er det ekstra moro å vinne Landsmesterskapet!

Nå skal Champisen vaskes av både kjøredress og fører, og seierskransen skal henges opp sammen med premiesamlingen, før sesongen fortsetter med Norgescup og videre deltagelse i CIK FIA Academy i Belgia i Juli mnd.

Teamet retter en stor takk til alle rundt som hjelper til, så Emil kan drive med det han liker aller best!