”Injection”, onsdag 17. juni

Viasat-logo-2-250Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” på Viasat Sport (program 452) vises onsdag 17. juni kl. 18.00 med reprise lørdag 20. juni kl. 11.30 og søndag 21 kl. 13.30. Dette er innholdet i programmet:

NM/NC RALLYCROSS – LÅNKE MOTORSENTER

NM og Norgescuprunden i Rallycross på Lånke Motorsenter i Stjørdal ble avbrutt etter en voldsom rundvelt på banen i fjerde innledende omgang. Det gikk bra med utøveren som var involvert i den dramatiske episoden, men samtidig ble et teammedlem inne i depotet rammet av et illebefinnende. Livet sto ikke til å redde på vedkommende, og arrangøren i samråd med løpets jury besluttet å avlyse resten av arrangementet.

Reportasjen fra Lånke inneholder et sammendrag fra deler av siste innledende omgang, samt dramatikken rundt rundvelten i Supernasjonal Klasse 3.

BILCROSS JR. CHALLENGE

Bilcross Jr. Challenge er en av to talentkonkurranser i regi av Norges Bilsportforbund, og i år var det åttende gangen konkurransen ble avholdt. Åtte finalekandidater deltok i finalen på Gardermoen, der de ble testet i tre forskjellige kjøreøvelser, fysisk test og intervju med juryen. Vinneren i år ble 18 år gamle Sølve Østbø fra Vikedal, som mottok en ferdig rigget bilcrossbil og medfølgende utstyr. Sølve har også fått «wild card» til årets Bilcross Junior Landsfinale, som i år avholdes på Vikedal Motorsenter lørdag 1. august. Der skal han kjøre premiebilen, en Opel Corsa, med startnummer 100.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no samt Norges Bilsportforbunds portal http://tv.bilsport.no