”Injection”, onsdag 13. mai

Viasat-logo-2-250Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” på Viasat Sport (program 449) vises onsdag 13. mai kl. 18.00 med reprise søndag 17. mai kl. 13.30. Dette er innholdet i programmet:

NM RALLYCROSS – GRENLAND MOTORSPORTSENTER

NM i Rallycross ble åpnet med første runde på Grenland Motosportsenter med 130 førere til start i forskjellige klasser.

Det ble dramatikk allerede i tredje innledende omgang da Jonas Dalseth Jacobsen (BMW M3) rullet og fikk store skader på bilen. Den unge Harstadværingen hadde dominert de to første omgangene i klasse 2, men det ble en enorm reparasjonsjobb for å få bilen klar til siste innledende omgang, der han klarte å kjøre seg til en plass i A-finalen. BMW`en til Jonas var imidlertid ikke veldig god å kjøre i finalen og det endte med 5.plass etter punktering. Vinner av finalen i Klasse 2 ble bergenseren Steinar Stokke (Mazda RX7) etter en jevn kamp med Kenneth Johansen (Ford Puma).

I klasse 3 sikret Herbjørn Haug (Mercedes C299) beste startsport i A-finalen, men han slet med en eksoslekkasje i finalen og fikk ikke bilen til å gå skikkelig. Haug endte på 4.plass, mens Hans Jøran Østreng (BMW M3) kjørte i mål som vinner foran Stian Haugan (Citroën Xsara).

I klasse 1 var det unggutta som dominerte. Trønderen Thomas Hårberg (Citröen Saxo) tok sin første NM-seier noensinne foran Preben Myklebust (Opel Corsa) og Espen Isaksætre (Citroën Saxo).

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no samt Norges Bilsportforbunds portal http://tv.bilsport.no