”Injection”, onsdag 22. april

Viasat-logo-2-250Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” på Viasat Sport (program 446) vises onsdag 22. april kl. 18.00 med reprise lørdag 25. kl. 11.15. Dette er innholdet i programmet:

SPRINTRALLY HURUMSPRINTEN

Det nye sprintrallyet Hurumsprinten innledet sommersesongen i rally, med første mulighet til å teste bilene på grus før NM-runden Rally Sørland.

Det ble dramatikk på den første fartsetappen da Frank Tore Larsen (Ford Fiesta R5) kjørte i en fjellvegg og fikk store skader på bilen. Bilen sperret dessuten veien og dette gjorde at Steve Røkland (Peugeot 208R2) og Geir Helge Frøslid (Subaru Impreza) ble hindret i flere minutter og dermed var ute av kampen om de beste plasseringene.

Eivind Brynildsen (Ford Fiesta RRC) var hel suveren i løpet og vant med mer en et minutts margin til svenske Mattias Ledin (Peugeot 208R2). Sveinung Mitseim (Subaru Impreza) tok 3.plassen og sikret dermed også seieren i klassen for nasjonale firehjulsdrevne biler. Tom Kr. Lien (VW Golf Kit Car) hadde med seg sin 15 år gale datter Thea som kartleser og tok seieren i klassen for nasjonale tohjulsdrevne biler.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no