Norsk deltakelse i Enduro-EM i Italia

bilde-1-2015-250Motocross

Fem norske landslagsutøvere deltok i helgen på den første runden av FIMs europeiske mesterskapsserie i Rieti i Italia. Krevende terreng og tøff internasjonal konkurranse gjorde det utfordrende for samtlige av de norske deltakerne.

Konkurransen foregikk både lørdag og søndag, og til sammen 360 km ble tilbakelagt. I tillegg til lange prøver og transportetapper, var også terrenget svært utfordrende der én av enduroprøvene gikk fra lavlandet til ca. 1300 moh.

Kevin Burud endte på 20. plass, Alexander Nyberg på 26., Ole André Mørk Knutsen på 29., og Christian Illidi på 30. plass i sine respektive konkurranseklasser. Kai Andor Fahlstrøm så seg dessverre nødt til å bryte.

Landslagsutøvernes videre målsetting, blir nå å arbeide videre mot neste runde av FIMs europeiske mesterskapsserie i Kroatia 30.-31. mai.

Bilde: Fra venstre: Landslagstrener Pål Anders Ullevålseter, Ole A. Mørk Knutsen, Kai Andor Fahlstrøm, Alexander Nyberg, Kvin Burud og Christian Illidi under fredagens presentasjonsparada.