Dennis Hauger fortsetter de gode prestasjonene

Dennis-Hauger-4-250Karting

Dennis Hauger fra Aurskog fortsetter de gode prestasjonene i Gokartens hjemland med seier i begge finalene under siste runden WSK Super Masters CUP som er Verdens tøffeste serie opp til 13 år. Løpet gikk på 7Laghi – Casteletto banen rett syd for Milano i Italia.

Dennis var spent før helga da de aller fleste hadde hatt 4 testdager på banen helgen før, og Dennis hadde ikke kjørt på banen på 1 år.

Etter 4 gode treningspass på fredag var farta der, og Dennis kvalifiserte inn som nr 2 sammenlagt etter innledende omganger på lørdag på tørr bane.

På søndag ble det regn og vått underlag, så spenningen var igjen på plass da Dennis aldri hadde kjørt på banen på regn. Blir veldig spesielt feste på disse banene pga all gummi på banen, så det gjelder å finne linjer med feste. Men det viste seg allerede på Warm Up at det ikke var noen grunn til bekymring, Dennis var overlegen i begge finalene og vant med god margin under de vanskelige forholdene.

Dennis går dermed opp i ledelse sammenlagt i serien i det 2 løp i april gjenstår. Sesongen så langt har vært helt enestående med Seier i de seriene og enkelt løp han har kjørt. Sammenlagt seier i WSK ChampionsCup, Seier i WSK Gold CUP, seier i Vega Winter Trophy og nå ledelse i WSK Super Masters etter to løp.

De to neste løpene går helt syd i Italia på LA Conca i Lecce 10-12 april og på Sarno – Napoli 24-26 april. Så blir spennende å se om Dennis også klarer å vinne WSK Super Matsers sammenlagt, og dermed bli Historisk som den første som vinner aller WSK seriene. Deretter blir det Italienske Mesterskapet som går over 5 runder frem til September som står for tur, med start allerede første helgen i mai på Sicilia.