”Injection”, onsdag 11. mars

Viasat-logo-2-250Motorsport på TV

Bilsportmagasinet ”Injection” på Viasat Sport (program 444) vises onsdag 11.mars kl. 18.00. Dette er innholdet i programmet:

NM RALLY – RUNDE 3 – NUMEDALSRALLY NASJONAL

Det ble tøff kamp i de nasjonale klassene under den tredje NM-runden, Numedalsrally, først og fremst i klassen for de tohjulsdrevne bilene der to lokalfavoritter gjorde opp om seieren.

Bernt Kollevold (Toyota Celica GT4) ble utfordret at Thomas Kvam (Ford Escort Cosworth) i klassen for de firehjulsdrevne bilene på de første etappene i løpet, men dro fra mot slutten og kunne sikre seg seieren nesten minuttet foran Kvam.

I klassen for de tohjulsdrevne bilene ble det en prestisjekamp mellom Jan Egil Halland (BMW M3) og Ole Gunnar Skogli (Ford Sierra Coswrth), begge fra arrangørklubben NMK Nore og Uvdal. I mål skilte det bare drøyt fem sekunder Hallands favør etter en uhyre spennende kamp gjennom hele løpet.

FULL FYR OVER FJELLET MED OLE GUNNAR SKOGLI

Nesten hele den legendariske Smådøla-etappen. Inboard med Ole Gunnar Skogli/Andreas Jahren i Ford Sierra Cosworth. Full fyr over fjellet fra Dagali til Rødberg i svimlende hastigheter.

Injection tar nå en påskepause og kommer tilbake med nyproduserte programmer i slutten av april. Det blir vist repriser av vinterens programmer i de fem neste ukene.

Minner også om nett-TV sending (legges ut etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no