Dennis Hauger vinner, og er favoritt i verdens tøffeste gokart mesterskap 11-13 år

Dennis-Hauger-4-250Karting

Gokart fører Dennis Hauger 11 år fra Aurskog fortsetter å vinne i Verdens tøffeste Mesterskap i alderen 10 -13 år, med førere fra opptil 30 nasjoner og alle kontinenter på løpene.

Dennis vant i helga WSK Gold Cup på Adri Raceway i Italia etter å ha vært overlegen gjennom hele helga, med seier i alle innledende omganger og begge Finaler.

På 2 plass var Hughes fra Australia og 3 plass Teamkompis Marseglia fra Italia. Dennis satte også ny banerekord på banen under løpet. Dette til tross for at Dennis ikke hadde sittet i karten på 3 uker, og de fleste av konkurrentene trener nesten hver dag og kjører løp hver helg.

Dennis har så langt i sesongen 4 seiere og 1 tredje plass på 4 løp, og har vært nr 1 etter innledende omganger i samtlige løp. Han har vist den absolutt største stabiliteten og farten så langt i sesongen, og regnes for øyeblikket som Verdens beste i sitt alders trinn.

Den neste serien som Dennis nå skal kjøre er WSK Super Maters series som skal gå over 4 løp på 4 forskjellige baner.

Det første løpet i serien går allerede til helga på Adria Raceway, med påfølgende løp på 7’Laghi – Milano, La Conca – Lecce og Sarni – Napoli. Dennis er utelukkende favoritt før serien braker løs.