Spennende NM finaler for Shortcar

Nyheter, Shortcar

Shortcar

Denne helgen kjørte Shortcar årets siste NM runde. Extreme kjørte rallycross på Gardermoen og Bandit kjørte racing på Vålerbanen. I begge klassene var det stor spenning, da NM ble avgjort på sesongens siste løpshelg.

I Extreme ledet Thor Gunnar Hagen NM foran Lars Nordli før løpet på Gardermoen. Mye nerve i løpet gjorde det veldig spennende. I A-finalen endte Lars Nordli opp på en 3.plass og Thor Gunnar Hagen på en 4.plass. Det gjorde at Lars ble årets Norgesmester, kun 1 poeng foran Thor Gunnar. Les mer »

Etter en forrykende oppvisning i helgen ønsket vi å ta en ekstra prat med Mats Ørstad

Nyheter, Shortcar

Shortcar

Mats er 21 år og kjørte Shortcar for første gang i 2015, 18 år gammel. Veien hans til Shortcar har vært veldig annerledes enn de andre førerne. Han kjørte egentlig MotoCross, men i 2014 var han utsatt for en ulykke på crosseren og brakk ryggen. Mats ble lam og crosser kunne han ikke kjøre lenger. Hans passion for motorsport var, og er, stor og han ville fortsette å kjøre. Les mer »

I helgen kjørte Shortcar Extreme det første av to løp

Nyheter, Shortcar

Shortcar

Denne helgen kjørte Shortcar Extreme det første av to rallycrossløp denne sesongen. Etter tre racinghelger, så var det stas med litt grus under hjula.

Tempo og innsatsvilje var det ingenting og si på, og Shortcar ga publikum god underholdning. Les mer »

NM avslutning for Shortcar på Vålerbanen

Nyheter, Shortcar

September-2017-20Shortcar

Denne helgen var det NM avslutning på Vålerbanen. I år har det blitt kjørt om NM tittel i både Extreme og Bandit, så dette ble ei helg med mye spenning og action.

På tidskvalifiseringen lørdag var det Bernt H.Jensen (Asker og Bærum MSP) som var raskest i Extreme, med tiden 55.193, og hadde dermed Pole Position i den første finalen. I Bandit var det Stian Frydenlund (NMK Drammen) som var raskest, med tiden 58.157. Les mer »

NM-racing for Shortcar på Rudskogen

Nyheter, Shortcar

Juni-2017-28Shortcar

Denne helgen ble det kjørt 2 NM runder i racing på Rudskogen, Både for Extreme og Bandit.

Sivert S.Johansen var raskest i Extreme på tidskvalifiseringen og hadde dermed Pole Position i den første finalen. I Bandit var det Malin Blad som var raskest på kvalifiseringen. Sivert var raskest også i finalen og tok suverent 1.plassen foran Julius Slatlem på 2.plass og Thor Gunnar Hagen på 3.plass. Les mer »

NM runde for Shortcar på Bollandsmoen

Nyheter, Shortcar

Juni-2017-9Shortcar

Lørdag 3.juni var det Rallycross NM igjen for Shortcar Extreme. Denne gangen på Bollandsmoen, NMK Melhus.

Etter 4 innledende omganger, der en strykes, var det Peder Økseter, NMK Solør, Frode Ludvigsen, NMK Gardermoen, Mats Ørstad, NMK Oppdal, Frode Kveldsstad, NMK Orkla og Arild Solberg, NMK Orkla, som kjørte B-finale. Les mer »

Shortcar på Karlskoga Motorstadion

Nyheter, Shortcar

Mai-2017-53Shortcar

Denne helgen ble det kjørt to NM runder i racing for Shortcar Bandit på Karlskoga Motorstadion i Sverige. Shortcar Extreme var med som gjesteklasse.
Dette var en ny bane for Shortcar som de trivdes veldig godt på.

Lørdag gikk finale 1 av stabelen og det ble en tett fight om de to gjeveste plassene i Bandit. Det ble Eivind Brynildsen som stakk avgårde med seieren foran Thea Olen. På 3.plass kom Malin Blad.

Les mer »

Imponerende racing av Shortcar på Vålerbanen

Nyheter, Shortcar

Mai-2017-25Shortcar

Denne helgen ble NM’s to første runder i racing kjørt på Vålerbanen. Shortcar imponerte med raske rundetider og stod for helgens raskete rundetid, uansett klasse! Steinar Solibakke Klev (NMK Kongsberg) kjørte på 54.603 i søndagens finale.

Lørdag var Sivert S.Johansen (NMK Grenland) raskest på tidskvalifiseringen i Shortcar Extreme og hadde Pole Position i den første finalen. Han var raskest hele løpet og sikret seg seieren foran Steinar Solibakke Klev (NMK Kongsberg) og Eirik Løvåsen (KNA Klepp MSP). Les mer »

Sesongstart for Shortcar på Finnskogbanen

Nyheter, Shortcar

April-2017-18Shortcar

Lørdag 22. april 2017 braket det løs igjen. Første NM runde i 2017 for Shortcar gikk av stabelen på Finnskogbanen. Det ble selvfølgelig både spennende og actionfylt rallycross.

Etter 4 innledende omganger, der en strykes, var Sivert S.Johansen, Peder Økseter, Thor Gunnar Hagen, Inge Wenn, Rune Hansen og Frode Kveldstad klare for B-finalen. Sivert fikk en tyvstart og måtte ta alternativsporet to ganger. Han klarte allikevel, etter et forrykende tempo, og komme seg videre til A-finalen med andre plass i B-finalen etter Peder Økseter. Les mer »

Pressemelding fra Shortcar Racing etter NM avslutning på Vålerbanen

0
Nyheter, Shortcar

20-september-1Shortcar

Da var vi kommet til siste løpshelg for sesongen, med 2 finaler i racing på Vålerbanen

Norgesmestertittelen var allerede delt ut, Sivert S.Johansen sikret den etter forrige løp, men det var ingenting å si på innsatsen av den grunn.

På tidskvalifiseringen var det Sivert S Johansen (NMK Grenland) som var raskest i Shortcar Extreme, med tiden 54.667. Han hadde da Pole Position i finalen lørdag og han beviste at han fortjener tittelen med å vinne også dette løpet. På andreplass kom Bernt Harald Jensen (NAF MSP Asker og Bærum) og tredjeplassen gikk til Steinar Solibakke Klev (NMK Kongsberg). Les mer »

NM runde i rallycross for Shortcar på Finnskogbanen

0
Nyheter, Shortcar

8-august-7Shortcar

Lørdag 6. og søndag 7.august var det klart for det tredje rallycross-løpet for Shortcar i årets NM. Finnskogbanen var stedet å være denne helgen. Det ble fart og spenning og tette fighter, og masse vannsprut. Lørdag var det mildt sagt bløtt og kjøreforholdene var deretter.

Det ble kjørt 3 omganger lørdag og 1 omgang søndag. Søndag var det tørt og farten var betraktelig høyere. En av de fire omgangene kan strykes. De som kvalifiserte direkte til A-finale var Frode Kveldstad (NMK Orkla), Tony Sormbroen (KNA Solør Motorsport), Peder Økseter (NAF Motorsport Vålerbanen) og Gudbrand Løken (NMK Gardermoen). Fra B-finalen fikk de med seg Sivert S.Johansen (NMK Grenland) og Vidar Haugen (NMK Hadeland).

Det ble 2 tyvstarter i A-finalen, en på Frode Kveldstad og en på Gudbrand Løken, de måtte da ta alternativsporet to ganger. Tony Sormbroen tok starten i finalen, men Sivert S.Johansen hadde også en suveren start og kjørte seg opp fra 5.startspor til en andreplass raskt. De beholdt disse plassene inn til mål og Peder Økseter kjørte inn til 3.plass.

Neste løp for Shortcar blir Racing på Rudskogen, 12.-13.august.

Foto: Ann Mari Buskerud

Shortcar startet årets NM på Vålerbanen

0
Nyheter, Shortcar

13-mai-1Shortcar

Endelig er sesongen i gang og Shortcar-pilotene var mer enn sugne på å gasse igjen. De to første Racing løpene i årets Shortcar sesong ble i helgen kjørt på Vålerbanen.

På tidskvalifiseringen var det Sivert S Johansen (NMK Grenland) som var raskest i Shortcar Extreme. Han ble nr 2 i NM og vant NMK Mesterskapet i fjor, og satte en tid som tyder på at han i år har tenkt og gå for toppen i begge. Med ny bestetid for Shortcar på Vålerbanen, med tiden 54,17 viste han at motivasjonen er på topp.

Han hadde Pole Position i finalen lørdag og han beholdt ledelsen hele veien til mål. På andre plass kom Steinar Solibakke Klev (NMK Kongsberg) og tredjeplassen gikk til Tony Sormbroen (KNA Solør Motorsport).

På søndag var det klart for nytt løp. Startoppsettet på dag 2 er etter resultatene av løpet på dag 1. De seks første blir snudd, deretter er det etter tid. Dette gjorde at Inge Wenn (NMK Orkla) startet i Pole Position. Sivert S.Johansen fikk en god start og var raskt oppe i ledelsen. En ledelse han holdt helt inn til mål. På andreplass kom Tony Sormbroen (KNA Solør Motorsport) og på tredjeplass ble det Steinar Solibakke Klev (NMK Kongsberg).

I Shortcar Bandit var det også imponerende kjøring. Bandit kjører i år for første gang Norgescup, så kampen om poengene er i gang. Flere ferske Shorcar-piloter var også med og viste at det vokser og gror i Bandit klassen. Pallplassene ble fordelt likt i begge løpene. 2 x 1.plass gikk til Per Anders Johansen (NMK Gardermoen), 2 x 2.plass gikk til Rune Hansen (NAF Motorsport Vålerbanen) og 2 x 3.plass gikk til Erik Nilsen (NMK Aurskog-Høland).

Neste løp for Shortcar blir rallycross hos NMK Melhus allerede til helgen, 14.mai.

Foto: Ann Mari Buskerud

Denne helgen ble NM’s to siste runder for Shortcar kjørt på Vålerbanen

Nyheter, Shortcar

Julius-SlatlemAMB-1-250Shortcar

Julius Slatlem ledet NM før disse løpene, med Sivert S.Johansen 25 poeng bak på 2.plass.

Sivert S.Johansen var raskest på tidskvalifiseringen og hadde Pole Position i den første finalen. Julius Slatlem startet i 7.startspor. Finalen ble rødflagget etter 2 runder da Steinar Solibakke Klev, som kjempet om 3.plassen i NM, bokstavelig talt møtte veggen og måtte bryte. Finalen ble restartet og Sivert S.Johansen ledet fra start til mål. Julius Slatlem kom inn på 2.plass og Bernt Harald Jensen tok 3.plassen.

Med 2.plass i denne finalen var Norgesmester-tittelen sikret for Julius Slatlem . Sivert S.Johansen sikret også sin 2.plass i NM.

I den andre finale var det Frode Kveldstad som hadde pole position, da de 7 beste i første finale blir snudd i rekkefølge for start i neste finale. Kampen om 3.plassen i NM sto mellom Vidar Haugen og Steinar Solibakke Klev og ville bli avgjort i årets siste finale. Solibakke Klev startet bakerst i feltet pga brutt finale lørdag, mens Haugen hadde 2.startspor. Les mer »

Shortcar underholdt på Gardermoen

Nyheter, Shortcar

Shortcar010915Shortcar

Lørdag 29. og søndag 30.august var det klart for det andre rallycross-løpet for Shortcar i årets NM. Gardermoen Motorpark var stedet å være denne helgen. Det ble fart og spenning og tette fighter.

Julius Slatlem, (NAF Nordre Vestfold), kjørte overbevisende og kvalifiserte seg til beste startspor i A-Finalen. Han hadde også raskeste tid totalt. Med seg dit hadde han Sivert S.Johansen (NMK Grenland), Peder Økseter (NAF Motorsport Vålerbanen) og Tony Sormbroen, (KNA Solør Motorsport). I C-finalen var det Vidar Haugen, (NMK Hadeland), og Marius Gramford, (NMK Modun og Sigdal), som kvalifiserte seg videre til B-finale. Fra B-finalen var det Gudbrand Løken, (NMK Gardermoen), og Steinar Solibakke Klev (NMK Kongsberg) som kjørte seg opp til A-finale.

Sivert S.Johansen tok starten i A-finalen, men Julius Slatlem kjørte seg opp og forbi Sivert. Julius vant, med Sivert på andre plass og Steinar Solibakke Klev tok 3.plassen.

I 600 klassen var det to deltakere denne helgen, Stian Frydenlund (NAF Motorsport Ringerike) og Marco Andre Rønningen (KNA Oslo og Omegn). Stian stakk avgårde med seieren i denne klassen.

Neste løp for Shortcar blir Racing på Vålerbanen, 18.-20.september. Da avgjøres også årets NM, der Julius Slatlem nå leder med 25 poeng ned til Sivert S.Johansen på andre plass.

Foto: Ann Mari Buskerud

Heftig racing av Shortcar på Kinnekule Ring

Nyheter, Shortcar

Sivert-Johansen-AMB-5-250Shortcar

I helgen var det duket for en ny NM-runde i racing for Shortcar. Denne gangen gikk turen til Kinnekulle Ring i Sverige, en bane Shortcar trives godt på. Ustabilt vær gjorde at det ble en tørr og en veldig vår finale.

I tidskjøringen var det Sivert S.Johansen (NMK Grenland) som hadde raskeste tid (51,060) og startet derfor i Pole Position i finalen. Sivert holdt teten fra start til mål og vant dermed helgens første finale. På plassene bak kom Julius Slatlem (NAF Nordre Vestfold) og Rune Hansen (NMK Elverum).

I andre finale var det Steinar Solibakke Klev (NMK Kongsberg) som hadde pole position, da de 7 beste i første finale blir snudd i rekkefølge for start i neste finale. Sivert S.Johansen hadde altså 7.startspor. I det bilene kjører ut på startplata åpner himmelens sluser seg og det bøtter ned. Starten blir avbrutt og førerne fikk kjøre tilbake i depoet for å få på regndekk.

Det ble en utrolig underholdende finale, imponerende kjøring av alle pilotene på dette føret. Sivert S.Johansen vant også denne finalen, på andre plass kom Julius Slatlem og tredjeplassen gikk til Stian Frydenlund (NAF Motorsport Ringerike).

I 600-klassen ble det også satset og kjørt det remmer og tøy kunne holde. Malin Blad (KNA Varna) vant begge finalene. Hans-Petter Frydenlund (NAF Motorsport Ringerike) og Christoffer Amundsen (NAF Motorsport Ringerike) byttet på og ta 2. og 3.plassene i de to finalene.

Neste løp for Shortcar blir rallycross på Gardermoen, 29. og 30. august.

Bildet: Sivert S.Johansen vant begge finalene på Kinnekulle Ring i helgen. (Foto: Ann Mari Buskerud)

NM-avslutning for Shortcar på Krabyskogen

Nyheter, Shortcar
Norgesmester 2014 Martin Barry-Berg Foto: Ann Mari Buskerud

Norgesmester 2014 Martin Barry-Berg
Foto: Ann Mari Buskerud

Shortcar

Årets siste NM-runde fant sted på Krabyskogen Motorsenter lørdag. Strålende sol og ivrige piloter gjorde dette til en actionfylt dag. Norgesmesterskapet skulle også avgjøres, så det var mye å kjempe for.

Etter tre spennende innledende omganger var det Steinar Solibakke Klev (NMK Kongsberg), Sivert S Johansen (NAF N Vestfold), Gudbrand Løken (NMK Gardermoen) og Vidar Haugen (NMK Hadeland) som kvalifiserte seg direkte til A-finale.

I C-finalen var det Rune Hansen (NMK Elverum) og Inge Wenn (NMK Orkla) som var raskest og gikk videre til B-finale. Fra B-finalen var det Julius Slatlem og Rune Hansen som tok seg videre til A-finalen. Det ble en utrolig spennende A-finale, der Julius Slatlem dro i land seieren. Gudbrand Løken kom inn på 2.plass og Vidar Haugen på 3.plass.

Før dette løpet ledet Martin Barry-Berg (NAF Ringerike) NM. Han endte på en 3.plass i B-finalen, men det holdt, og tittelen gikk for andre år på rad til Martin. Sivert S Johansen tok, i år som i fjor, 2.plassen, mens 3.plassen gikk til Julius Slatlem.

I 600 klassen var det to deltagere i dette løpet, Stian Frydenlund (NAF Ringerike) og Malin Blad (KNA). Stian var hakket raskere enn Malin denne gang og ble løpets vinner.

Sesongen er over, vinnerne skal feires og vi gleder oss allerede til neste sesong!

Herlig racing av Shortcar på Rudskogen

Nyheter, Shortcar
Et tøft startfelt på vei inn i første sving Foto: Ann Mari Buskerud

Et tøft startfelt på vei inn i første sving
Foto: Ann Mari Buskerud

Shortcar

De to siste Racing løpene i årets sesong til Shortcar ble i helgen kjørt på Rudskogen. Med 25 sinna stuttbiler på startstreken og strålende høstsol ble dette ei flott og fartsfylt helg. Tidskvalifiseringen ble kjørt på fredag, og det var Sivert S Johansen som var raskest. Han hadde da Pole Position i finalen lørdag. Det ble en spennende finale, der Julius Slatlem imponerte med å kjøre inn til en klar seier, etter å ha startet i 11.startspor. På andreplass kom Joachim Hvaal og Sivert S Johansen tok tredjeplassen.

På søndag var det klart for nytt løp. Startoppsettet på dag 2 er etter resultatene av løpet på dag 1. De sju første blir snudd, deretter er det etter tid. Dette gjorde at Bernt H Jensen startet i Pole Position. Det ble Martin Barry-Berg som dro i land seieren i denne finalen, med Jostein Fonneland på andreplass og Sivert S Johansen tok tredjeplassen i dette løpet også. Les mer »

Bløtt og glatt for Shortcar i Skien

Nyheter, Shortcar
Rune Hansen Foto: Ann Mari Buskerud

Rune Hansen
Foto: Ann Mari Buskerud

Shortcar

Lørdag 30.august kjørte Shortcar årets tredje rallycrossløp i årets NM. Denne gang i Skien på Grenland Motorsportsenter. Værgudene var nådeløse denne dagen, med øs pøs regn hele dagen. Det ble både veldig glatt og veldig gjørmete, noe som gjorde det ekstra utfordrende for sjåførene.

I C-finalen var det Espen Buskerud og Frode Ludvigsen som avanserte videre til B-finale. I B-finalen var det Sivert S.Johansen og Rune Hansen som var først over mål og fikk de to siste plassene i A-finalen. De fire raskeste i innledende omganger, som da kvalifiserte direkte til A-finale, var Jostein Fonneland, Gudbrand Løken, Martin Barry-Berg og Steinar Solibakke Klev.

Rune Hansen tok starten i A-finalen og han beholdt ledelsen hele veien inn. Martin Barry-Berg kom inn på andreplass og Jostein Fonneland tok tredjeplassen. Les mer »

Shortcar på Finnskogbanen

Nyheter, Shortcar
ShortcarAMB20142150

Starten i A-finalen
Foto: Ann Mari Buskerud

Shortcar

Lørdag 2.august var det klart for det andre rallycross-løpet for Shortcar i årets NM. Finnskogbanen var stedet å være denne dagen. Det ble fart og spenning og tette fighter.

Julius Slatlem, NAF Nordre Vestfold, kjørte overbevisende og kvalifiserte seg til beste startspor i A-Finalen. Med seg dit hadde han Martin Barry-Berg (NAF Motorsport Ringerike), Rune Hansen (NMK Elverum) og Kurt M.Fridtjofsen, (NMK Orkla). I C-finalen var det Gudbrand Løken, (NMK Gardermoen), og Steinar Solibakke Klev, (NMK Kongsberg), som kvalifiserte seg videre til B-finale. Fra B-finalen var det Sivert S.Johansen, (NAF Nordre Vestfold), og Peder Økseter (NMK Sør Gudbrandsdal) som kjørte seg opp til A-finale. Les mer »

Hett for Shortcar på Kinnekulle Ring

Nyheter, Shortcar
Sivert S.Johansen vant finale 1 Foto: Ann Mari Buskerud

Sivert S.Johansen vant finale 1
Foto: Ann Mari Buskerud

Shortcar

Denne helgen dro Shortcar-gjengen til Sverige og Kinnekulle Ring for en ny NM-runde i racing. Med en temperatur på godt over 30 grader ble det hett med ullundertøy og trelags kjøredress. Gutta leverte uansett og det ble mye spennende og bra racing.

I tidskjøringen var det Sivert S.Johansen (NAF Nordre Vestfold) som hadde raskeste tid (51,670) og startet derfor i Pole Position i finalen. Sivert holdt teten fra start til mål og vant suverent. På plassene bak kom Martin Barry-Berg (NAF Motorsport Ringerike) og Rune Hansen (NMK Elverum). Les mer »

Rallycross NM i gang for Shortcar

Nyheter, Shortcar
Johan Lindström i Shortcar 600 Foto: Ann Mari Buskerud

Johan Lindström i Shortcar 600
Foto: Ann Mari Buskerud

Shortcar

I helga var det duket for første runde med Rallycross i årets NM for Shortcar. Turen gikk til NMK Orkla og Arena Wallenberg. Strålende sol og 20 biler til start gjorde dette til ei actionfylt og flott helg.

Julius Slatlem, NAF Nordre Vestfold, kjørte inn til bestetid i alle de tre innledende omgangene og kvalifiserte rett til A-finale. Med seg dit hadde han Kurt M.Fridtjofsen, NMK Orkla, Gudbrand Løken, NMK Gardermoen, og Joachim Hvaal, NMK Grenland. I C-finalen var det Frode Ludvigsen, NMK Gardermoen, og Steinar Solibakke Klev, NMK Kongsberg, som kvalifiserte seg videre til B-finale. Fra B-finalen var det Rune Hansen, NMK Elverum, og Sivert S.Johansen, NAF Nordre Vestfold, som kjørte seg opp til A-finale. Les mer »

Med 27 startende var Shortcar den største klassen på Vålerbnen

Nyheter, Shortcar
Martin Barry-Berg vant årets første NM runde i Shortcar Foto: Ann Mari Buskerud

Martin Barry-Berg vant årets første NM runde i Shortcar
Foto: Ann Mari Buskerud

Shortcar

Denne helgen var det duket for årets to første NM runder i racing på Vålerbanen. Etter en lang vinter, var det mange sugne sjåfører som stilte til start.

I Shortcar 1000 var det fjorårets Norgesmester Martin Barry-Berg (NAF Ringerike) som satte beste tid i kvalifiseringen, og startet i Pole Position lørdag. Han tok starten og beholdt ledelsen helt til mål. Martin Haugberg (NMK Grenland) kjørte inn til 2.plass og Bjørn Herbrand Tretterud (NMK Gol) tok 3.plassen.

På søndag var det klart for nytt løp. Startoppsettet på dag 2 er etter resultatene av løpet på dag 1. De sju første blir snudd, deretter er det etter tid. Dette gjorde at Espen Buskerud (NMK Gardermoen) startet i Pole Position. Les mer »

Shortcar klare for NM på Vålerbanen

Nyheter, Shortcar
Shortcar20141150

Shortcar klare for NM på Vålerbanen
Foto: Ann Mari Buskerus

Shortcar

Lørdag og søndag braker det løs med årets to første NM runder i racing på Vålerbanen. Shortcar stiller med med et stort startfelt, 30 biler, og er mer enn klare etter en lang vinter. Både nye og gamle Shortcar-sjåfører er tente, så vi kan glede oss til mye rask og spennende racing Ta turen til Vålerbanen!

Spennende NM-avslutning for Shortcar på Vålerbanen

Nyheter, Shortcar
Martin Barry-Berg, Norgesmester i Shortcar 2013 Foto: Ann Mari Buskerud

Martin Barry-Berg, Norgesmester i Shortcar 2013
Foto: Ann Mari Buskerud

Shortcar

Denne helgen ble NM’s to siste runder for Shortcar kjørt på Vålerbanen. Vidar Haugen ledet NM før disse to løpene, men det var flere som ville ha et ord med i spillet, og årets NM ble altså ikke avgjort før siste løp. Lørdag ble det kjørt tidskvalifisering, men pga store forsinkelser i programmet ble finalen til Shortcar flyttet til søndag. Dette resulterte altså i at Shortcar fikk to racing-finaler på samme dag. Ikke ideelt, men gutta leverte!

I den første finalen hadde Bernt.Jensen pole position. Rett bak han startet Sivert Johansen og Martin Barry-Berg. To av de tre mulige norgemestrene. Vidar Haugen, leder av NM, hadde 10.startspor. Med 30 hissige Shortcarer på startplata lå det an til en spennende finale. Og de skuffet ikke. Høy fart, rå lyd og tette, fine fighter. Martin Barry-Berg dro i land seieren, med Sivert Johansen og Bernt Jensen på plassene bak. Vidar Haugen fikk problemer med bilen og måtte gi seg etter 4 runder. Les mer »

Kurt Fridtjofsen dro i land seieren på Ruglandsbanen

Nyheter, Shortcar
Kurt-M-FridtjofsenAMB-1-15

Kurt Fridtjofsen dro i land seieren på Ruglandsbanen
Foto: Ann Mari Buskerud

Shortcar

Etter en lang sommerferie var det endelig duket for ny NM-runde for Shortcar. Denne gangen rallycross på Ruglandsbanen, Kristiansand. Etter tre actionfylte og spennende innledende omganger var det Sivert Johansen som hadde sikret seg beste spor i A-finalen. Imponerende kjøring med 2 bestetider og en andre tid. De andre som kvalifiserte seg direkte til A-finale var Kurt Fridtjofsen, Gudbrand Løken og Jostein Fonneland. Les mer »